Ylang ylang olie 15ml

11,50 

11,50 

Discounts / Descuentos / Remises

quant. / cant.P. Uni.
4 - 710,35 
8 - 129,20 
Hoeveelheid
In winkelmand
Artikelnummer: 240004 Categorieën: ,

Ylang Ylang betekent “bloem der bloemen” in het Malay. De olie wordt gewonnen door destillering van de bladeren van de tropische Ylang-Ylang boom. De olie wordt vooral in cosmetica gebruikt, maar is ook een uitstekend tonicum, antidepressivum, kalmeermiddel, afrodisiacum. Het verlaagt de bloeddruk, werkt antiseptisch en euforiserend. 


Nieuw formaat: 50% meer pure olie (15 ml)

Ylang ylang olie:

  • Cosmetica.
  • Bad.
  • Massage.
  • Verdamper.
  • Kompressen.

Voorzorg:

  • Enkel voor extern gebruik, niet inslikken.
  • Uiterst geconcentreerd, mag niet onverdund aangebracht worden.
  • Buiten het bereik van kinderen bewaren.
  • Niet aanbrengen op de gevoelige huid of rondom de ogen.
  • Beschermd tegen (zon)licht en warmte bewaren.
Gewicht 40 g

TOP